Aki Laitinen

Mukava tavata!

Tervetuloa kirjoitusteni pariin. Kirjoittaminen on ollut minulle aina tärkeää, mutta en ole aiemmin keskittänyt ajatuksiani yhteen paikkaan. Olen kyllä kirjoittanut paljon – sekä suomeksi että englanniksi.

Olin lapsena ja nuorena innokas pelaamaan eri pallopelejä. Kiitos aktiivisen seuratoiminnan sain kokea, miltä tuntuu kuulua joukkueeseen, ja mitä yhteisten tavoitteiden tavoittelu merkitsee ihmiselle. Se merkitsee paljon.

En tullut koskaan erityisen hyväksi missään lajissa. Sen sijaan osaan kohtuullisesti useita eri lajeja. Monipuolinen harrastustausta antoi liikkumisen eväät koko loppuelämäksi. Se on itselleni parempi lahja, kuin mitä rajojeni tavoittelu yhdessä lajissa olisi voinut olla.

valokuvaus

Nuorena aikuisena elin ilman erityisiä tavoitteita. Vasta kolmekymppisenä ymmärsin, mitä oma historiani minulle opetti: perusasiat oppii nopeasti mistä tahansa, mutta todella hyväksi voi tulla vain fokusoimalla voimavarat yhden tavoitteen eteen.

Edelleenkään en ole yhden asian mies, mutta olen noudattanut omia neuvojani. En ole tyytynyt perusopintoihin, vaan opiskellut ammattiini liittyviä asioita joka päivä viimeiset 10 vuotta.

Innostun edelleen uusista asioista kuin pikkupoika. Nyt osaan joskus sanoa myös ei, kun tietodostan, että aikani ei riitä kaikkeen. Yrittäjyyttä minusta ei silti vie enää mikään. Toivottavasti matkani kiinnostaa myös sinua.

Osaamiseni

Aki Laitinen kouluttamassa digimarkkinoinnin verkkokurssilla.

Näin voin auttaa

business-people-using-a-tablet-e1660837616242.jpg

Jos liiketoimintasi ei tuota mitään verkossa, niin lähdetään liikkeelle piirrustuspöydältä koko asiakaspolku kartoittaen.

Mies artikkelia kirjoittamassa tietokoneella.

Et tarvitse isoa tiimiä, sillä hoidan toteutuksen itse. Jos projekti on iso, niin kartoitan kumppanit yhteistyöhön puolestasi.

Entrepreneurship

Digimarkkinoinnissa mikään ei ole ikuista. Jos edellisestä kehitysjaksostasi on jo aikaa, niin nyt on syytä satsata tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä

Uusi yhteistyö

  1. Asiakas ottaa yhteyttä
  2. Maksuton etätapaaminen
  3. Valitaan 2-3 akuuttia kehityskohdetta
  4. Kuukausittainen luento- ja materiaalipaketti
  5. Kuukausittainen etätapaaminen
  6. Tulosten seuranta / päätökset jatkosta