Valokuvauspalvelut

Valokuvaus yritysympäristössä

Aitoa sisältöä kanaviisi

Stokkikuvat eli kuvapalveluista ostetut valokuvat palvelevat tietyissä tilanteissa mainiosti. Jos kuvan tarkoitus on lisätä ostohalukkuutta, niin parempi vaihtoehto on käyttää aitoja, oman yrityksesi ympäristössä otettuja valokuvia. 

Hyvä valokuva kertoo asiakkaalle enemmän kuin tekstisisältö. Lisäksi tarvitset kattavan määrän valokuvia, jotta asiakkaat eivät kyllästy niihin, ja voit rakentaa laadukasta sisältöä niin verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan kuin uutiskirjeisiinkin.

Varaudu tulevaan

Yrityksesi oma kuvapankki

Yritysympäristössä otettuja valokuvia ei ole koskaan liikaa, sillä lähes kaikki viestintä tarvitsee tuekseen kuvitusta. Samalla luot yhteyttä asiakkaisiin näyttämällä missä tuotteesi ja palvelusi syntyvät.

Yhdessä kuvaussessiossa voidaan ottaa sekä yrityskuvat, rennot somekuvat että viralliset pönötyskuvat. Saat valokuvat editoituina ja käyttövalmiina eri kanaviin suoraan kuvapankistasi.

Aki Laitinen puhumassa puhelimeen - sisältöä someen -tyyppinen valokuva.

Tarvitsetko myös videokuvaa?

Kysy lisätietoja

Valokuvauksen yhteydessä voimme ottaa b-roll- eli kuvitustyyppistä videokuvaa toimintaympäristöstäsi. Lisäksi esittelyt, haastattelut ja muut yksikameratuotannot onnistuvat kuvauskalustollani.

Voisinko auttaa kuvaustarpeissasi?

Uusi yhteistyö

  1. Asiakas ottaa yhteyttä
  2. Maksuton etätapaaminen
  3. Valitaan 2-3 akuuttia kehityskohdetta
  4. Kuukausittainen luento- ja materiaalipaketti
  5. Kuukausittainen etätapaaminen
  6. Tulosten seuranta / päätökset jatkosta